Thursday, July 26, 2018

Terapi Mandi Hujan

🌧🌧 *Terapi Air Hujan*  🌧🌧 *Utk Segala Penyakit & Gangguan Jin*

Kalau hujan ☔ turun jangan masuk rumah... tapi mandilah dengannya kerana ini adalah terapi semulajadi Allah berikan untuk makhluknya.. Tapi selalu orang tua kita melarang kita mandi hujan sebab takut sakit 🤕.. & larangan itu kita wariskan pula ke anak2 kita.. Ini pemahaman yg salah..

Kalau sakit lepas mandi hujan tu bukan sebab air hujan tapi sebab dalam badan banyak benda kotor dan air hujan tu sebagai bahan cuci untuk membuang semua kekotoran terutamanya gangguan syaitan.. Kadang Allah tunjuk tanda badan kita ada sesuatu itu melalui kesakitan itu.. Kalau kita sakit teruk lepas mandi hujan itu perlu rawatan susulan dengan Ruqyah Syar'iyyah...

Salah 1 cara SCAN diri tu adalah dengan Mandi air hujan... ada juga orang mandi hujan tak juga sakit2 sebab badannya bebas jin... Alhamdulillah

Tapi mandi bukan sembarangan mandi.. Ada cara & kaedahnya...
di bawah ini saya ajarkan...

☔ Niat- Niatlah di dalam hati sekuatnya & mohon pertolongan Allah untuk tujuan apa kita mandi hujan...

😈Contoh 1: Menghancurkan jin yg zalim ke atas jasad kita (niatkan & mohon pada Allah jadikan air hujan sebagai api & asid yg membakar badan jin dalam badan kita..

👩‍👧‍👦Contoh 2:
Anak degil @ hyperaktif umur (5 tahun ke atas) niatkan melembutkan hatinya agar mndengar kata2 orang tuanya... & dihilangkan gangguan syaitan... orang tuanya tak perlu mandi hujan cukup memerhatikan & baca ayat2 di bawah sehingga didengari anaknya...
Dan apa sahaja niat bergantung penyakit & keluhan masing2..

☔ Biarkan hujan berlalu selama sekurangnya 10minit barulah kita mandi air hujan..

☔ Air hujan yg digunakan untuk terapi ini mesti yg turun terus dari langit.. Tidak terkena pokok/bumbung atau disambut dengan baldi..

☔ Air hujan yg turun sebaiknya hujan yg lebat bukan gerimis...

☔ Tadah air hujan direct terus dari langit ke bekas kecil untuk dibuat minum.. In syaa Allah ini juga adalah penawar..

☔ Mulakan mandi sambil membacakan sekurangnya Al-Fatihah atau lebih baik lagi dengan ayat2 standard iaitu Ayat Kursi & 3 Qul.. Bonus jika tahu Ayat Ruqyah yg lain mengikut jenis penyakit..

☔ Baca terus sehingga sekurangnya 15 minit - 30 minit sambil mandi air hujan..

☔ Jika terasa sakit di bahagian badan tertentu tepuk2 dan jika ada rasa mual mau muntah keluarkan jangan ditahan kerana ini tanda ada penyakit/jin yg mau keluar melalui cara ini (cara yg normal & tidak menyakitkan)..

☔ Sental2 badan seperti menggosok daki di badan.. Jika ada penyakit kulit cara ini pun bagus..

☔ Selesai mandi badan jangan dilap... kecuali rambut.. Biar kering sendiri.

☔ Lakukanlah terapi ini selama sekurangnya 3 hari... atau 7 hari berturut2.. Kalau hujan tak turun hari berikutnya nasib lahhh.. tunggu lah hujan turun lagi..

☔ Lain kali hujan turun jangan mengeluh.. Ada manfaatnya bagi orang lain.. Bagi orang yg berakal dengan pemberian Allah akan sentiasa memanfaatkan rezeki Allah..

Wallahu'alam bissawab..
Biidznillah..
Selamat Mandi Air Hujan..
🔥🔥🔥🔥☔

Selamat mencuba.

💐 ❤ sumber : whatsapp

No comments: