Assalamualaikum...

Para pengunjung yang dikasihi!
Blog ini menyajikan info-info tentang apa yang saya ajar, minat dan rasa nak kongsi. Kalau sama-sama minat dan rasa blog ini bermanfaat tu bagus la. Boleh kita link. Salam ukhuwwah!!!

PSIKOMETRIK

PAKEJ UJIAN PSIKOMETRIK


Pakej Ujian Psikometrik ini sesuai untuk calon Ujian Perkhidmatan Tadbir & Diplomatik (PTD dan Peperiksaan Psikometrik Penilaian Perkhidmatan Awam (PPPPA)

Pakej istimewa ini adalah Sistem Akses Maklumat Online (bukan ebook) yang direka khas untuk membantu calon-calon ujian Psikometrik dan temuduga kerajaan yang memohon jawatan pegawai kerajaan dari pelbagai sektor merangkumi perubatan; jururawat, juru x-ray, penguatkuasaan; polis, kastam, imegresen, perdagangan , kejuruteraan, agama, teknologi, teknikal, dan sebagainya bermula gred 19 - 41 . Pakej ini juga sesuai untuk semua ujian dan temuduga kerajaan sama ada kerajaan persekutuan mahu pun negeri kerana persamaan ujian Psikomatrik (cuma berbeza format dan jumlah item), pengetahuan am dan nota pengetahuan kerjaya kerajaan yang sama. Latihtubi khusus untuk sub-sub topik pengetahuan am.  Mengandungi maklumat yang dikumpulkan khas untuk membantu calon yang tidak mahu gagal dalam ujian-ujian ini. Apa ada di dalam Pakej Istimewa ini?? 


1. Info tentang format ujian dan latihtubi tentang skop bidang kerja.
2. Set-set soalan latih tubi yang mirip peperiksaan sebenar terdiri daripada dua bahagian, i. Pengetahuan Am, ii. Psikometrik
3. Skor dan jawapan automatik. Jimat masa… Hanya klik klik…. 
4. Tips, teknik dan panduan menjawab juga disediakan.
5. Koleksi perkongsian pengalaman calon-calon yang pernah menjalani Peperiksaan ini.
6. Boleh belajar di mana-mana sahaja menggunakan laptop atau smartphone.
7. Tip menghadapi temuduga lisan.

P/s: Ramai calon Ujian Psikometrik yang menduduki ujian ini yang bagus namun gagal kerana tidak tahu teknik menjawab dan tiada persediaan yang betul. Berdasarkan statistik ujian-ujian sebelum ini hanya 10% calon yang berjaya melepasi ujian ini sebelum layak ke temuduga seterusnya. 

Rahsia Kejayaan Sebenarnya!!!

 PREPARE & LATIHTUBI

Nak prepare...? Nak buat latih tubi...? Inilah Pakejnya!!! 

Pakej ini menawarkan info-info terkini dan sentiasa dikemaskini agar relevan dengan tawaran semasa jawatan yang dimohon. JIMAT MASA anda kerana tidak perlu membuat carian nota dan maklumat berkaitan serta sistem ujian objektif autoskor dan autosemak.DAPATKAN PAKEJ UJIAN PSIKOMETRIK


KLIK SINI UNTUK DAPATKAN!


HANYA RM60.00 (Offer harga asal RM100)

No comments: